Kom på Boligmessa i Trondheim Spektrum og vinn fete premier!

 

Hva gjør du den 19. til 21. november? Har du hørt om Boligmessa i Trondheim Spektrum? Om du tar turen innom der vil du disse dager ha muligheten til vinne meget fete premier deriblant fra SureFire. Sammen med Jotunheimen E-Sport og SureFire vil det bli kjørt diverse konkurranser i tillegg vil det bli trekning av premier til alle de som kommer innom Jotunheimen E-Sport sin stand. På fredag har undertegnede også tenkt seg i vei og delta på stand sammen med Jotunheimen E-Sport noe jeg gleder meg stort med.

 

 

Hva kan man vinne på Boligmessa da? Jo, nå skal du høre. På vår stand kan du vinne alt fra gaming stuff fra SureFire, spill fra Microsoft og Pan Vision. Uansett, det skal lønne seg å komme på Boligmessa og Jotunheimen E-Sport sin stand.

 

Her er litt mer info om Boligmessa 19. til 21. november:

Trondheim Spektrum
Klostergata,
7030 Trondheim

Åpningstider:
Fredag: 12:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 18:00
Søndag: 10:00 – 17:00

 

 

Velkommen skal du være og håper du tar turen innom!

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top