Magma og Pyro fra Roccat til gamerne!

 

Et merke som jeg har fulgt med siden deres første gamingprodukter er Roccat. De har gjennom mange år nå sluppet det ene kvalitetsproduktet etter det andre. Selv har jeg hatt flere av deres produkter. Flere ganger har gamingen hevet seg takket være Roccat. Nå sørger Roccat for at det kan skje igjen med deres nye gaming tastaturer som er på tur. Magma og Pyro er navnet på disse to nye tastaturene og som vil dukker opp 30. mai. Det vil si ikke mange dagene igjen til det. 

 

Visste du forresten at Roccat ble kjøpt opp av Turtle Beach for ikke så altfor lenge siden? Jupp, og mange var redde for at dette ville være slutten for Roccat i sin helhet som merkevare. Heldigvis ser det ikke slik ut…ennå. Får bare håpe at det ikke skjer. Viktig at man har den store variasjonen av merker å velge i mellom. 

 

 

Okei, så over til de nye tastaturene. Først Magma…

 

ROCCAT Magma-RGB-membrantastatur til spilling
* Delvis gjennomsiktig topplate og bakbelyst med 10 LED-er i fem soner – dette er den beste demonstrasjonen av ROCCATs AIMO til dags dato.

* 16,8 millioner RGB-farger gir spillerne en iøynefallende og oppslukende opplevelse.
* Skap en livlig PC-kampstasjon med muligheten til å koble til og synkronisere med alle andre produkter i AIMO-serien til ROCCAT, inkludert de nylig avdekkede musene i Kone Pro-serien, Elo-hodetelefonserien og mer.
* Stille membrantasting takket være taster med gummikapsler i høy kvalitet. Tastetrykkene føles både responsive og pålitelige.
* Takket være avansert anti-ghosting-teknologi kan spillerne trykke på alle de mest brukte tastene samtidig i kampens hete.
* Håndleddstøtte som kan tas av, avhengig av foretrukket taste- og spillestil.

 

 

Så har vi Pyro…

 

ROCCAT Pyro mekanisk RGB-spilltastatur
* Ny utforming med topplate i prima børstet metall, som gir et smidig, robust og stilig utseende.

* TTCs lineære (røde) brytere med 2 mm aktueringspunkt, 45 g operasjonsstyrke og reiseavstand på til sammen 4 mm gir presise og sterke tastetrykk.
* Bryterne er testet med 50 millioner tastetrykk og gir en responsiv spillopplevelse over lang tid.
* Avansert anti-ghostingteknologi sørger for at alle simultane tastetrykk registreres.
* Avtakbart håndleddstøtte.
* Volumhjulet – fansens favoritt – gir rask og enkel kontroll over lyden.
* ROCCATs AIMO-lysmotor med belysning av enkelttaster i 16,8 millioner RGB-farger. Synkronisering med kompatible AIMO-støttede produkter skaper skrivebordsbelysning som flyter fra den ene enheten til den andre.

 

Ut i fra disse specsene har vi litt å se frem til og noe å glede oss til. Spesielt når vi vet at kvaliteten til Roccat er i ypperste klasse. Nå kan ikke 30. mai komme fort nok.

 

Gleder du deg? Jeg gjør i alle fall det. 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top