Nå er det ikke lenge igjen til DIRT 5!

 

Tenk, det er tre dager igjen til et av årets store racingspill lanseres. Et spill jeg har fulgt med siden det ble annonsert. Codemasters har gjennom mange år servert oss det ene fete racingspillet etter det andre hvor utvikleren ble mest kjent for Colin McRae-serien. Nå er deres DIRT 5 straks klar for gamere verden over. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg sykt til spillet dukker opp. Da skal det pitrade kjøres.Rally og DIRT-serien har blitt flittig spilt opp igjennom årene så nå når jeg vet at en av banene er inspirert fra Nord-Norge så gleder jeg meg enda mer til å kunne skrense rundt og kjøre som en villmann. 

 

Mulighetene i spillet er uendelige og er spesielt utviklet for å samle vennegjengen foran skjermen. Spill, del og kjør er det Codemasters frister med i DIRT 5. 

 

 

Den 6. november lanseres altså DIRT 5 til PC og konsoll. I tillegg kommer en oppdatert utgave til de nye konsollene som dukker opp like før jul. Ikke annet enn å glede seg maksimalt rett og slett. Her er forresten launchtraileren til spillet. Flere som gleder seg? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg