Outriders – spennende tittel som lanseres snart!

 

Akkurat nå er jeg inne i siste sesong av The 100 på Netflix. Det vil si, vi har to episoder igjen av sesong 5. Spennende som tusan er det. Etter å ha kastet et blikk på traileren “Joerney into the unknown” ser jeg noen likhetstrekk med The 100. Dette gjør at jeg også er spent på hvordan Outriders kommer til å bli. I The 100 finnes det ikke så altfor mange monstre som det gjør i spillet, men noe av det som er i spillet ser likt ut med den populære TV-serien. Ellers er det mye skyting, masse blod, eksplosjoner, drap, kraftige våpen, stammer pluss en masse annet noe som også kan ses i det kommende Outriders. For meg virker spillet tiltrekkende spesielt med tanke på noen likheter med The 100.  

 

 

Uansett, Outriders lanseres til konsoll, PC og Stadia i vår og nærmere bestemt den 1. april. Spennende tittel som er verdt å få med seg. 

 

Hva synes du? Ser spillet interessant ut og hva synes du ser mest spennende ut med Outriders?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top