Orkla Sparebank + Orkanger Badmintonklubb = Badmintonglede!

 

Da har jeg endelig den glede å kunne presentere en ny støttespiller for Orkanger Badmintonklubb. Den nye støttespilleren er Orkla Sparebank, en bank som virkelig støtter opp når det trengs. Banken som har avdelinger i Orkanger, Berkåk, Børsa, Lensvik, Løkken Verk, Meldal og Trondheim. Banken har gjennom noen år vært en viktig samarbeidspartner for Orkanger Badmintonklubb noe vi er svært takknemlige for. Den støtten som Orkla Sparebank gir sørger for at vi kan opprettholde aktivitetsnivået vi har i dag. For under denne pandemien så har det ikke vært enkelt for oss spesielt på det økonomiske planet. Det tar på å ikke få arrangert turneringer som normalt gir en en bedre økonomi i klubben. Dessverre er det slik litt for alle klubber og det er nå viktig at vi alle tar et tak hvor vi gjør så godt vi kan for å overleve.

 

“Vi i Orkla Sparebank ønsker gjennom dette samarbeidet å inspirere Orkanger Badminton til å ta bærekraftige valg”. Bærekraftighet er viktig for oss i Orkanger Badmintonklubb hvor målet er å være en klubb som er her for alle som ønsker å holde seg i aktivitet. Om det er for å bli proff eller rett og slett for trimmen så kan man velge selv treningens mål. Under pandemien har vi i Orkanger Badmintonklubb vært så heldige å ha en god rekruttering av nye utøvere. Flere andre idretter og klubber har slitt med frafall av utøvere, men det har vært stikk motsatt for oss. Vi har hatt en jevn tilstrømming av nye utøvere spesielt i alderen fra 12-13 år og oppover. Med støtten fra Orkla Sparebank får vi altså til å satse videre med tilbudet vårt for Orkanger og omegn.

 

Normalt sett har vi treninger mandag kl. 18:00-21:00 (for alle), juniortreninger 18:00-19:30 og torsdager kl. 18:00-21:00 (for alle). På grunn av retningslinjer for smitten har vi voksne ikke lov til å trene, men når denne pandemien er over kommer vi sterkt tilbake. Før den tid får vi fortsette å satse for at våre aktive juniorer får en god treningsøkt.

 

Badminton – en aktivitet som hele familien kan delta i!

Bli med i Orkanger Badmintonklubb og skap badmintonglede for deg og andre <3

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top