Parkliv har annonsert nok en artist. Dette blir bra!

 

Den 24. til 25. juli er alt klart for årets store arrangement her i Orkanger, nemlig Parkliv 2020. I år flyttes arrangementet bort fra Idrettsparken og ned til Orklandbadet. Det hele skjer i området ikke langt fra Stranda som musikkfestivalen tidligere ble arrangert. Back to the roots rett og slett. Gjennom flere blogginnlegg har Parkliv avslørt en rekke artister som dukker opp under årets festival. Det er ikke snakk om småartister, men store og kjente som virkelig har satt sitt preg på musikken her i Norge. 

 

Alle som har litt interesse i musikk har vel hørt om Hans Rotmo? Nettopp, nå skjønner du sikkert hvem den nye artisten Parkliv nå har avslørt og som blir å finne på scenen lørdag 25. juli. Hans Rotmo & Porcelen Band lover å lage tidenes beste Vømmølfest hvor du er invitert. Du har garantert hørt om låtene “Peder og Hammarforsens brus”, “Høvlerivisa”, “Førarkortet”, “Det e itjnå som kjæm tå sæ sjøl” og for ikke å glemme juleklassikerlåta “Vårres jul”. Dette er låter som virkelig har ført Rotmo & kompani inn som musikklegender. Låter som den dag i dag spilles rundt omkring av både unge som gamle. 

 

I 2018 samlet Hans Rotmo dyktige artister som til slutt dannet Porcelen Band. Disse har turnert rundt omkring i landet og hvor de enn har dratt har det haglet med gode kritikker. Dette gjør at man er meget stolt over å kunne presentere Hans Rotmo og Porcelen Band på Parkliv 2020. Dette kommer til å bli fantastisk og sørge for mang en allsang. 

 

Fra før av har artister som Postgirebygget, Stavangerkameratene, Valentourettes og Julie Bergan blitt avslørt. Dette er også artister som virkelig har bitt godt i fra seg i norsk musikkhistorie. Årets Parkliv ser virkelig ut til å bli litt av en opplevelse. 

 

Ønsker du mer info om Parkliv, så gå inn på Facebooksiden

 

Jeg gleder meg stort til Parkliv, gjør du? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top