Populært med badminton!

 

Det gror godt for badminton her i Orkanger. Gjennomsnittlig er det mellom 15-20 utøvere på juniortreningen til enhver tid noe vi i Orkanger Badmintonklubb er veldig glade for. Da Koronapandemien slo til for fullt i mars 2020 var vi engstelige for at vi ville miste ungdommene, men det har ikke skjedd. I stedet har stadig flere unge begynt hos oss i Orkanger Badmintonklubb for å spille noe vi selvsagt er meget glade for. 

 

Av de nye som har tilkommet ser vi virkelig gode forbedringer fra den første treningen og frem til i dag. Det har skjedd mye både når det kommer til teknikk og forståelse her. På hver trening prøver vi å være tre trenere, men inn i mellom får ikke undertegnede det til på grunn av jobb. Da tropper de to andre opp og sørger for meget gode treninger. De unge ser ut til å sette stor pris på treningene som kjøres i gang hver tirsdag kl. 18:00 – 19:30.  

 

Hadde det ikke vært for Orkland Energi som er en av våre sponsorer så hadde vi ikke klart å opprettholde dette. Vi er veldig takknemlige for at de er med på å støtte opp om vår idrett som på langt nær er den største her i Orkanger, men vi vet hvor mye den betyr for regionen at vi finnes. Uansett, vi er supertakknemlige for støtten Orkland Energi gir oss og det vet vi de unge også setter stor pris på. 

 

Er du med på noe sportslig? Hva liker du best å holde på med i treningsøyemed? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg