Orkla Cup 2019 – En stor suksess!

 

Så var årets Orkla Cup 2019 over for denne gangen og jeg kan ikke annet enn å starte dette innlegget med å skryte hemningsløst over alle som har vært delaktige i denne store suksessen. Dugnadsarbeidet har blomstret helt fra da vi begynte riggingen til nedriggingen. Alt har vært helt fantastisk og ting har virkelig gått på skinner noe som en skal rette en meget stor takk til alle involverte av Orkla Cup 2019. TUSEN HJERTELIG TAKK ALLE SAMMEN!

 

Å arrangere et såpass stort arrangement er ikke enkelt og krever hver mann og kvinne på sin plass. Det er et maskineri som må fungerer godt og det smøres med ståpåvilje, tålmodighet og samarbeid. Alt dette er veldig viktig om en skal nå de målene man har satt seg som et lag eller ei forening. Dette er noe jeg synes fungerer godt i Orkanger Badmintonklubb og hvor vi er en gjeng som flytter fjellkjeder sammen og bygger opp om badmintonidretten på en god måte både her i regionen og på landsbasis. 

 

 

I år kunne vi feire femårs jubileum for Orkla Cupen og bare det i seg selv er stort. Det kom deltakere fra fjern og nær og vi nådde opp til rundt 190 noe vi er fornøyde med. Faktisk var det deltakere fra Tyskland og England som deltok og det sier litt over hvor godt Orkla Cupen har spredd seg. Selvsagt må vi takke Fredrik og Dexter der som har snakket varmt om arrangementet. De er gode ambassadører for klubben.

 

Får å kunne arrangere et så stort opplegg som Orkla Cup er så krever det god støtte fra alle hold og ikke bare fra oss dugnadsarbeidere, men også fra næringslivet. Her kan jeg med hånden på hjertet si at støtten har vært utrolig god og et sykt takknemlig for det. Den største bidragsyteren er Orkla Sparebank som virkelig har tatt hånd om oss på en fantastisk måte og sørger for at det gror i badminton her på Orkanger. I tillegg til at vi også får til å opprettholde rekrutteringen noe som er utrolig viktig for en klubb i vår størrelse. Uten vår lokale bank så hadde dette blitt vanskelig og vi er takknemlige for støtten.

 

 

Men vi har også en annen støttespiller som selvsagt må nevnes og det er Orkland Energi som i tiden fremover kommer til å bli en viktig brikke for oss. De er vår andre store støttespiller noe vi er svært glade for.

 

Under Orkla Cup 2019 hadde vi flere gode støttespiller og som selvsagt må nevnes -> Gjøvaag ASKontorplanMøller Bil Orkdal,Gjensidige OrklaBårdshaug HerregårdSiko ASNr 1 Adressa-TrykkG-Sport Amfi OrkangerElkem ThamshavnTrondheim KuldeWashington MillsRetura og Revisorgruppen Orkla Trøndelag ASYonex Norge.

 

Vi skal heller ikke glemme Orkdal kommune og Orkanger ungdomsskole som la alt til rette for overnattingen for våre deltakere. Uten gjengen der så hadde det blitt vanskelig å gjennomføre et så stort arrangement som det Orkla Cupen er.

 

 

Det er en annen gruppe som vi selvsagt heller ikke skal glemme for at det hele ble til en stor suksess og det er alle deltakerne. De var med på å gjøre arrangementet til en flott opplevelse selv om det ble både svette, bannskap, sinneutbrudd, skader (ikke alvorlige), tårer og fortvilelse, men også jubel, glede, latter og skryt.

 

Det ble spilt 385 kamper og det ble delt ut utrolig mange flotte pokaler under cupen noe deltakerne satte stor pris på. Her hadde klubben slått litt på stortromma og fått i skikkelige premier til de beste spillerne og som etter harde, spennende kamper kunne løfte høyt oppe i lufta med jubel og fotografering. Karel Eriksson vant fortjent herresingel på cupens høyeste nivå og kunne dra sørover med en glinsende flott pokal. Ellers finner du mer info om vinnere av Orkla Cup 2019 HER.

 

 

Som seg hør og bør så var det gjort klar til stand i inngangen av Orklahallen og hvor man kunne kjøpe alt av utstyr du kunne tenke deg. Her var det Kawasaki Sports Norway og Yonex Norge som stod for det storslåtte utvalget. Meget gunstige priser sørget for at standen til de herrene fra sportsmerkene fikk det til tider travelt. Det ble solgt en god del racketer, bagger, t-shirts, sko, shorts m.m. og det er vi meget glade for. 

 

Så nå er vi altså ved veis ende med Orkla Cup 2019 og ser nå fremover til nye arrangementer utover året. Først ut er Midtsommernatt 2019 på Vinstra hvor Orkanger Badminton er arrangør for. Utpå høsten står Orkland Open for tur og her kommer vi selvsagt med mer info etter hvert. Det vil si at vi i år legger opp til tre store turneringer her i Orkanger Badmintonklubb pluss en egen internturnering som kjøres i månedskiftet november/desember. Det vil si det gror godt her i Orkanger Badmintonklubb og som jobber videre med å formidle idretten badminton som en god aktivitet for alle uansett alder og kjønn.

 

 

Med det vil jeg nok en gang rette en stor takk til alle sammen for en vellykket Orkla Cup 2019 og håper å se alle klare til nye kamper når høsten melder sin ankomst. Det er en stund til det og kanskje får du slått litt badminton i hagen med familien. I alle fall, spill badminton og hold deg i aktivitet. Sunt for kropp og sjel.

 

Badminton – en sosial og gøy aktivitet for hele familien!

 

Lars Vanvikmyr til venstre på bildet var til stor hjelp for oss i sekretariatet under årets Orkla Cup

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top