Velkommen til vakre Wyoming!

 

Nå skjønner jeg hvorfor så mange valfarter til delstaten Wyoming! Snakk om flotte omgivelser og nydelig natur. Nå tror du kanskje at jeg har vært i Wyoming, men det har jeg ikke selv om jeg mer enn gjerne kunne tenkt meg en tur “over there”. Nå får jeg vel oppleve Wyoming via spillet American Truck Simulator. Om ikke så altfor lenge kommer en tilleggspakke til spillet hvor vi nettopp får oppleve Wyoming på sitt beste. Gud som jeg gleder meg til det. 

 

Har allerede noen timer med American Truck Simulator fra før av. Mindre ser det ikke ut til at det blir med denne tilleggspakken med Wyoming som lanseres den 7. september.

 

Her er litt mer info om tilleggspakken:
Home to some of the country’s most breathtaking national parks, Wyoming is best known for its red-walled gorges, hot springs, historic prairie towns, pioneer history, and historical attractions.

 

Spiller du American Truck Simulator eller Euro Truck Simulator 2? 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top