Videoen min nærmer seg 100 000 visninger…

 

At videoen skulle treffe så bra hadde jeg ingen anelse om, men det har den altså gjort. Som dere vet så er jeg å finne på TikTok og legger ut alt fra spillvideoer, unboxing, baking m.m. Disse videoen har jevnt og trutt fått gode visningstall og hvor TikTok-brukeren min har fått følgere etter følgere. En av videoene passerer om ikke lenge 100 000 visninger. Dette er selvsagt utrolig moro spesielt med tanke på at man liker gaming såpass mye som en gjør.

 

Gjennom en god stund har jeg prøvd å være så aktiv som mulig på TikTok inn mellom flyttingen, arrangering av konfirmasjon og sist men ikke minst jobben på Rusta. Meget travle dager sørger for at man må være effektiv når det kommer til å filme videoer på TikTok så det går litt i rykk og napp der. 

 

Uansett, jeg er meget takknemlig for at det har gått så bra på TikTok og mer blir det i tiden fremover. Kanskje får jeg også til en konkurranse eller to etter hvert. Slettes ikke umulig det heller, men time will show. 

 

Har du TikTok-bruker og legger du ut videoer der? Hva liker du best å se på TikTok? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top