ROCCAT med nye gamingheadset

 

ROCCAT er en hardwareprodusent som jeg har fulgt med i tykt og tynt gjennom mange år. For ikke lenge siden ble ROCCAT kjøpt opp av Turtle Beach, noe som ikke har senket aktiviteten. Det tyske selskapet har stått bak mange gode, kvalitetsterke produkter som jeg selv har hatt veldig mye glede av opp igjennom årene. Derfor er det med en stor glede å kunne presentere noen sprit nye gamingheadset fra nettopp ROCCAT. Den nye headsetserien har fått navnet Elo og skal etter planen lanseres her til lands i løpet av oktober noe som tilsvarer under en måned igjen med ventetid. 

 

 

ROCCATs Elo-serie består av tre hodesett for PC-gamere, alle designet med fokus på førsteklasses komfort i form av øreputer med minneskum og selvjusterende hodebånd av metall, som sammen gir en særegen, slitesterk og lett konstruksjon. 

 

 

Det førstegamingheadsetet er Elo X og som er et lett headset. Headsetet ser helt kurant ut og vil nok tro at mange vil falle for dette. Det andre headsetet er Elo 7.1 USB og som du da sikker skjønner er et surroundheadset med ROCCATs intelligente AIMO-lyssystem. I tillegg kan du montere mikrofonen på den øreklokken du vil pluss at headsetet kobles til med USB. Det tredje headsetet er Elo 7.1 Air og da er det selvsagt snakk om et trådløst headset. I dette brukes det meget så patenterte Superhuman Hearing-lydinnstillinger fra Turtle Beach. Dette vil sørge for at kampene på slagmarken går som en lek. Battertiden er satt til hele 24 timer. 

 

 

«Elo-hodesettene viser hva man kan få til når man kombinerer det beste fra ROCCAT og Turtle Beach, og dette er bare første bølge av presisjonstilbehør til PC-gaming», sier Rene Korte, ansvarlig for PC-produkter i Turtle Beach. Alle de tre hodesettene i Elo-serien kommer for salg hos utvalgte forhandlere i Norge 4. oktober 2020 og kan nå forhåndsbestilles hos ROCCAT.org

 

 

Skal innrømme at jeg nå gleder meg en god del til disse headsetene ser dagens lys. Jeg vet hvor god kvalitet det er i ROCCAT sine produkter derfor kommer dette til å bli litt av en høst for ROCCAT. Bare å glede seg med andre ord. 

 

Flere som har spilt med noe av ROCCAT sine produkter? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg