Over 68% av husholdningene spiller…!

En undersøkelse som Entertainment Software Association har gjort, viser at så mange som 68% av den amerikanske husholdningen spiller spill på data eller konsoll. Tenk det – hele 68%! Det er søren meg ikke til å tro at så mange amerikanere lar seg underholde av data eller konsoller i forskjellige varianter.

Videre kom denne undersøkelsen med følgende fakta;
* 42% husholdningene i USA har en konsoll.
* Gjennomsnittlig alder på gameren er hele 35 år.
* 77% av foreldrene sier konsoller er nyttige redskaper.
* Nesten 45% av solgte spill er spill for alle aldre.
* 43% av onlinespillere en jenter/kvinner.
* 63% av foreldre som har barn under 18 år med en spillkonsoll sier at spilling er en positiv del av oppveksten.

si jeg er litt overrasket over disse tallene. Er dette reele tall f.eks. her i Norge eller ville tallene ha sett mye mer annerledes ut?

Hva tror du skal til for å få foreldre til å skjønne det at spilling faktisk er positivt (i begrenset omfang)? Spiller du eller har du foreldre som selv spiller og hva spiller de?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Over 68% av husholdningene spiller…!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top