Nytt spennende brett til SimCity…

Er det noen av dere som fortsatt spiller SimCity? Jeg er i alle fall blant de som legger igjen litt tid til spillet og da sammen med min bror og en god venn .Vi sitter på timesvis og spiller SimCity og bygger opp den ene herlige byen etter den andre. Om du leste min forrige blogg -> Mine ønsker i SimCity. Hva er dine? så er det en del ting jeg ønsker blir med i spillet i tiden fremover. Foruten raskere tilleggspakker og oppdateringer, så så vil jeg også ha nye brett å kunne utfolde meg på. 

Å bygge en stor by som går godt er ikke enkelt og krever en del kreativitet og man må bruke huet slik at ikke byen går konkurs på grunn av feilslåtte investeringer. SimCity gjør at jeg må tenkte godt når jeg bygger og passe på at alle i byen min er fornøyde. 

Et nytt brett som nå snart dukker opp ser meget stilig ut. Veldig kupert er det i alle fall og krever at man bygger fornuftig. Store fjell omkranser en liten innsjø og inn i mellom fjellpartiene kan man bygge sine byer. Ut i fra skjermisene nedenfor så kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til dette nye brettet som dukker opp i løpet av neste uke

Som foredragsholder for “Spill er sunt” vil jeg selvsagt anbefale SimCity som et sunt og godt spill. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Her er noen skjermiser som jeg nå fristes av;

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg