Nytt spennende brett til SimCity…

Er det noen av dere som fortsatt spiller SimCity? Jeg er i alle fall blant de som legger igjen litt tid til spillet og da sammen med min bror og en god venn .Vi sitter på timesvis og spiller SimCity og bygger opp den ene herlige byen etter den andre. Om du leste min forrige blogg -> Mine ønsker i SimCity. Hva er dine? så er det en del ting jeg ønsker blir med i spillet i tiden fremover. Foruten raskere tilleggspakker og oppdateringer, så så vil jeg også ha nye brett å kunne utfolde meg på. 

Å bygge en stor by som går godt er ikke enkelt og krever en del kreativitet og man må bruke huet slik at ikke byen går konkurs på grunn av feilslåtte investeringer. SimCity gjør at jeg må tenkte godt når jeg bygger og passe på at alle i byen min er fornøyde. 

Et nytt brett som nå snart dukker opp ser meget stilig ut. Veldig kupert er det i alle fall og krever at man bygger fornuftig. Store fjell omkranser en liten innsjø og inn i mellom fjellpartiene kan man bygge sine byer. Ut i fra skjermisene nedenfor så kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til dette nye brettet som dukker opp i løpet av neste uke

Som foredragsholder for “Spill er sunt” vil jeg selvsagt anbefale SimCity som et sunt og godt spill. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Her er noen skjermiser som jeg nå fristes av;

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top