Battlefields Levolution på sitt beste!

DICE har alltid vært i førersetet for å gi oss spillere noe spennende og nytt å spille. Dette er slettes ikke noe unntak når de nå jobber på spreng med Battlefield 4. Målet har alltid vært å gi oss unike spillopplevelser prøver alltid å ta spillingen til nye høyder. Om du ennå ikke har hørt om “Levolution” så er det på tide at du gjør det nå. Levolution betyr i praksis at ting du utfører eller ting som skjer i spillet påvirker spillets utfall. F.eks. kan en storm plutselig blåse opp og dette påvirker havet med at bølgene blir mye kraftigere. Det vil da bli mye vanskeligere å treffe fiendtlige kjøretøy. Hva om en devning bryter sammen? Da vil byens som ligger like ved bli oversvømt. 

Tenk deg denne situasjonen, du prøver å smyge deg innpå fienden. Fienden ser deg ikke, du er bare noen få meter unna, men så dulter du borti bilen og alarmen begynner å ule. Da blir du oppdaget. Slike ting pluss masse annet er med på å skape Levolution i Battlefield 4 og som igjen gjør det mer utfordrende for kampen kan plutselig snu seg til din fordel. 

Gleder du deg til Battlefield 4 og hva gleder du deg mest til med spillet?

Her et rykende ferskt filmklipp hvor DICE nettopp forklarer oss hvordan Levolution fungerer.
 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

3 thoughts on “Battlefields Levolution på sitt beste!

  1. Hold deg til din jævla COD spillet SIMON og la fagfolk spille et spill med en litt høyere kvalitet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top