Hvordan reagerte de eldre på Oculus Rift?

Den teknologiske verden går fremover med stormskritt og jeg er bra sikker på at det er mye som jeg til dags dato ikke har fått oppleve ennå. Jeg har fått med meg utviklingen fra de små håndholdte elektroniske spillene og frem til i dag med den herlige teknologien Oculus Rift. En enorm utvikling som jeg har vært så heldig å få oppleve. Selv om jeg er “gammel” i manges øyne, så føler jeg meg veldig ung til sinns og det tror jeg kan takke interessen min for spill og det spillverdenen har gitt meg av opplevelser.

I dag finnes det faktisk noen fra den eldre generasjonen som spiller spill og som faktisk gjør det svært godt i skytespill som f.eks. Call of Duty og Battlefield. Jeg kjenner flere eldre som digger spill som Civilization, SimCity, Flight Simulator med mer. Tenk deg om noen fra den eldre generasjonen fikk prøve det Oculus Rift har å by på? Hvordan tror de ville ha taklet den? Skal ærlig innrømme å si at jeg skrattet godt da jeg så deres reaksjoner. Det som kanskje overrasket meg mest var hvor positive de var til denne spennende teknologien. For dette er fremtiden og tenk deg hvilke muligheter som finnes. Er veldig spent på hvor mye jeg får oppleve før jeg går i graven med mine spill, konsoller og gaming PC. 

Hvordan tror du f.eks. dine besteforeldre ville ha reagert om de fikk prøve Oculus Rift? 

#oculusrift #gamling #reaction #reaksjon #spill #teknologi #spilling #game #gaming #gamer #pcgamer #pcgaming #gamerdude #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #creative #consolegamer #consolegaming #ilovegaming #spillersunt 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg