Need for Speed Underground 3…

Er du en av de som har ventet lenge på Need for Speed Underground 3? Jeg er nok en av dem som har gjort det. Undergound-spillene fikk meg spikret til skjermen og spesielt med alle de mulighetene som lå til rette for pimping av bilen sin. Dette var noe som gjorde at jeg likte Underground og Underground 2 godt. I morgen kommer Electronic Arts til å annonsere et nytt Need for Speed-spill og i denne sammenhengen håper jeg inderlig på at de nå går tilbake i tid og tenker på alle de gode tilbakemeldingene de fikk nettopp for Underground-spillene. 

Min drøm er en gedigen sandkasseverden proppet med steder å besøke, alt fra verksteder, spesielle events, unike omgivelser og sist men ikke minst hvor løpene ligger som perler på en snor. Pimp bilen til det ugjenkjennelige og det til pumpende rytmer i garasjen din. Kjøp, vinn biler etter hvert som du karrer deg videre i spillet og finn unike deler rundt omkring slik man kunne i The Crew. Invitere venner til kjøring og se hvordan deres biler har blitt modifisert. Det jeg beskriver her hadde virkelig vært en drøm eller hva? 

I alle fall, i morgen får vi vite litt over hva vi har i vente og hva den svenske utvikleren Ghost Games jobber med. Vi kommer til å få presentert et helt nytt Need for Speed-spill og jeg er spent. Er du? Blir det Need for Speed Underground 3? 

Traileren nedenfor stammer fra Need for Speed Rivals som ble lansert november 2013. 

#needforspeed #nfs #electronicarts #ea #ghostgames #needforspeedundercover #racinggame #racing #game #pcgamer #pcgaming #pcgame #ilovegaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg