Sjekk ut disse lekre skjermisene fra min by i Cities Skylines!

Jeg er en tro bybyggespiller og elsker alt som har med bybygging og byplanlegging å gjøre. Et av spillene som virkelig har fått meg spikret til skjermen er Cities Skylines. Spillet har nærmest slått pusten ut av meg og hvor jeg nyter hvert eneste minutt med spillet. Nylig lanserte utvikleren Colossal Orders en ny tilleggspakke. Denne tileggspakken gir oss omsider muligheten til å bygge tunneller noe som gjør det hele enda mer realistisk. Nå kan vi legge veier under byen, gjennom fjell slik at de trafikken går enda smoothere. Som om ikke det er nok, vi kan selvsagt også bygge togtunneller noe som også trengs for å få et godt jernbanenettverk.  

I tillegg har utvikleren Colossal Orders åpnet opp for modding av kjøretøyer i spillet og allerede nå har det dukket opp masse spennende biler, busser, lastebiler, politibiler med mer hvor jeg blant annet har en rekke gamle 50-60 talls fete amerikanske biler kjørende. Nye mods til tog og fly har også dukket opp og noe som fører meg rett til himmels av glede. 

Her er i alle fall noen bilder fra min by jeg har brukt en god del tid på og det med kartet Rauma. 

Spill er sunt anbefaler Cities Skylines som et kreativt og underholdende spill for alle aldre. 

Velbekomme!


#citiesskylines #colossalorders #paradoxinteractive #paradox #bybyggespill #citybuilder #pcgamer #pcgaming #pcgame #ilovegaming #pc #sponsoredby #intel #kingston #hyperx #benq #coolermaster 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg