Sjekk ut disse lekre skjermisene fra min by i Cities Skylines!

Jeg er en tro bybyggespiller og elsker alt som har med bybygging og byplanlegging å gjøre. Et av spillene som virkelig har fått meg spikret til skjermen er Cities Skylines. Spillet har nærmest slått pusten ut av meg og hvor jeg nyter hvert eneste minutt med spillet. Nylig lanserte utvikleren Colossal Orders en ny tilleggspakke. Denne tileggspakken gir oss omsider muligheten til å bygge tunneller noe som gjør det hele enda mer realistisk. Nå kan vi legge veier under byen, gjennom fjell slik at de trafikken går enda smoothere. Som om ikke det er nok, vi kan selvsagt også bygge togtunneller noe som også trengs for å få et godt jernbanenettverk.  

I tillegg har utvikleren Colossal Orders åpnet opp for modding av kjøretøyer i spillet og allerede nå har det dukket opp masse spennende biler, busser, lastebiler, politibiler med mer hvor jeg blant annet har en rekke gamle 50-60 talls fete amerikanske biler kjørende. Nye mods til tog og fly har også dukket opp og noe som fører meg rett til himmels av glede. 

Her er i alle fall noen bilder fra min by jeg har brukt en god del tid på og det med kartet Rauma. 

Spill er sunt anbefaler Cities Skylines som et kreativt og underholdende spill for alle aldre. 

Velbekomme!


#citiesskylines #colossalorders #paradoxinteractive #paradox #bybyggespill #citybuilder #pcgamer #pcgaming #pcgame #ilovegaming #pc #sponsoredby #intel #kingston #hyperx #benq #coolermaster 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

4 thoughts on “Sjekk ut disse lekre skjermisene fra min by i Cities Skylines!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top