YES! Nytt Battlefield-spill lanseres neste høst!

slår lynet ned og får meg til å kaste så smått etter pusten. For en av mine drømmespillserier er uten tvil Battlefield. En serie jeg har vært tro fan mot siden Battlefield 2 (som mitt første onlinespill). Dessverre ble jeg ikke noen god venn med Battlefield Hardline selv om et par spillmoduser i spillet var brukbare, så ble jeg ikke helt fanget av det spillet. Som gammel mann synes jeg spillet gikk litt for fort til at jeg klarte å henge med. 

I de siste måneder har jeg faktisk spilt mer Battlefield 3 enn 4 og synes at Battlefield 3 har sin sjarm og spesielt modusen Squad Rush som jeg synes er den beste. Lynet i dag (Gamereactor.no) kom med at Electronic Arts annonserer et nytt Battlefield-spill til neste høst. Selv om jeg hadde forventet det spesielt med at DICE blir ferdige med Star Wars Battlefront som lanseres i midten av november i år, så måtte de selvsagt fortsette med Battlefield-serien sin.

Men det store spørsmålet som alle Battlefield-fan stiller seg er hvilket spill i serien blir det. Jeg spekulerer godt selv og har ingen anelse i og med at det har gått rykter om både det ene og det andre. Det står i mellom Battlefield 5, Battlefield: Bad Company 3 eller Battlefield 2143. Hvis jeg skulle komme med ønske, så hadde jeg ønsket meg Battlefield: Bad Company 3 og på andreplass Battlefield 2143. Om du ikke visste det, så lå jeg blant de 50 beste snipere i verden i Battlefield 2142 og best i Norge. Men Battlefield: Bad Company 2 var også et kongespill som jeg hadde mye glede av og spesielt sammen med klanen min Trønderbataljonen. Så i grunnen så blir jeg kjempeglad om det enten blir Battlefield: Bad Company 3 eller Battlefield 2143.

Bildene ovenfor er mockups!

 Hva tror du? Hvilket spill blir det? Hva ønsker du selv?

Klippet fra Battlefield: Bad Company 2

#dice #battlefield #battlefieldbadcompany2 #battlefieldbadcompany3 #battlefield2142 #battlefield2143 #battlefield5 #battlefieldhardline #electronicarts #ea #pcgamer #pcgaming #pc #gamer 3gaming #lovegaming #fps #action #spill #game #videogame #sponsetav #intel #gigabyte #kingston #hyperx #benq #coolermaster #qpad 

3 kommentarer
  1. Battlefield bad company 3 er på en første plass her og på andre plass 2143 her også 🙂
   Badcompany 2 var jo bare genialt. Nesten som jeg får lyst og spille det igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg