La ørnen fly!

Flere store produsenter har kastes seg på for å lage et skikkelig Virtual Reality (VR) system for oss gamere. Da snakker jeg om briller som lar oss oppleve <<verden>> i rundt oss med at vi selv beveger våre hoder. Oculus Rift har vært på markedet en liten stund nå, men fortsatt har vi tilgode et opplegg for hvermansen. Foreløpig har det for det meste vært spillutviklere, spillutdanningsteder som har lekt seg med denne nye og spennende teknologien.

Stadig flere og flere produsenter har kommet med og nå jobber både Sony, Microsoft, HTC blant annet med sine egne <<VR-briller>>. I denne sammenhengen har flere spillutviklere begynt å få opp øynene for bruk av denne nye teknologien og i går kunne Ubisoft avsløre sin del av dette racet. Deres utviklerhus i Montreal jobber nå med et spill som har fått tittelen Eagle Flight og som bunn og i grunn tar i bruk VR med støtte for Oculus Rift, Playstation VR og HTC Vive til PC. 

Eagle Flight tar oss med til forlatte storbyen Paris hvor ville dyr har tatt overhånd og hvor menneskene er totalt fraværende. I spillet får man oppleve kjente landermerker og hvor man kan studere disse virkelig på nært hold. Det beste med Eagle Flight er at man kan spille det sammen med opp til seks venner. Der kan man samarbeide i to moduser.

Dette sier Ubisoft selv om spillet <<We’re excited to make the dream of flying come true with Eagle Flight,>> said Olivier Palmieri, Game Director, Ubisoft Montreal. <<Virtual reality has created new and amazing opportunities for game developers and we wanted to offer a full VR game that took full advantage of the technological advances. With the breakthrough we’ve been working on, we’re confident Ubisoft’s first game developed solely for VR will be a truly enjoyable experience for everyone who plays it.>>.

Jeg gleder meg til å se stadig flere spill i denne sjangeren dukker opp. Jeg gleder meg til å få spilt med VR på skikkelig vis og jeg gleder meg til å se hvordan de forskjellige spillutviklerne utnytter denne nye og spennende teknologien. Krysser alt av fingre og tær på at det ikke blir så dyrt for VR-briller, men frykter at det i starten vil koste litt for denne typen digital glede.

 

Flere som gleder seg? 

C7NAySeF4Y8

#ubisoft #eagleflight #vr #virtualreality #oculusrift #playstationvr #htcvive #paris #spill #vrspill #

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg