Spennende nyheter om Cities Skylines i morgen!

Et av de spillene jeg spiller mest og har spilt mest det siste året er uten tvil Cities Skylines. Jeg har for øyeblikket over 518 timer på samvittigheten og flere timer kommer det garantert til å bli. 

Den finske utvikleren av spillet, Colossal Order vil i løpet av morgendagen komme med nyheter om spillet og gjett om jeg gleder meg til å se og høre hva det er for noe. Flere har hintet på årstider noe jeg selv har spurt etter hos Colossal Order, så nå håper jeg inderlig at det er nettopp det som dukker opp i Cities Skylines.
 

I morgen er altså dagen og jeg gleder meg som et lite barn som venter på julenissen. Hva presentere Colossal Order i morgen mon tro? I alle fall, det blir spennende å se hva den finske gjengen kommer med og håper inderlig at det er årstider som gjør sitt inntog i spillet. 

Meldingen på facebook lyder som følger; “Keep your eyes on this page tomorrow for something… Something what?! Good question. Soon you’ll know.”

Hva tror du? Spiller du Cities Skylines?

#colossalorder #paradoxinteractive #citiesskylines #afterdark #spillmagasinet #spmgno #spmg #nyheter #gamer #spill #gaming 

4 kommentarer
  1. *venter spent*
   Burde helt klart spille dette spillet mere, men som den alt for hekta MMO spilleren man er så er det vanskelig med tid. Synd man må sove ;p

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg