The Completionist kommer til Retrospillmessen

I tiden fremover vil jeg skrive litt om den kommende Retrospillmessen som finner sted i Runarhallen 14. til 15. mai i Sandefjord. I år har gjengen bak messen virkelig jobbet hardt med å få noen unike gamere til å kaste glans over messen. En av disse er The Completionist og som du skjønner av navnet, så er dette en mann som virkelig legger seg i selene for å gjennomføre spill. Som du sikkert også kanskje skjønner så er The Completionist en youtuber og som nærmer seg 600 000 abonnenter. For første gang i historien kommer denne kjente gameren til Norge og om du vil sikre deg en autograf eller kanskje slå av en prat med han, så ta turen til Retrospillmessen 14. til 15. mai.
 

Jirard Khalil som han heter in real life er en ekte gamer og når han først lager videoer så gjør han det på skikkelig vis. Om du vil vite mer om denne eksentriske gameren så vil vi anbefale deg å ta turen innom nettsiden til Retrospillmessen
 

Kjenner du noen youtubere som er lik The Completionist?
 

Bildet stammer fra nyheten på nettsiden til Retrospillmessen.


 

#thecompletionist #retrospillmessen #nyheter #spill #gamer #gaming #spillmagasinet #spmgno 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top