Vinn det nye HyperX Cloud Alpha!


 

Gjengen bak Spill er sunt gir seg ikke og pøser på meg gode konkurranser. Nå er en ny konkurranse blitt lagt opp og nok en gang er det HyperX som har på seg spanderbuksene. Inne på facebook-siden til Spill er sunt kan du nå nemlig vinne det knakende nye gamingheadsetet HyperX Cloud Alpha. Etter å kastet et blikk på headsetet så ser du at det stammer fra den populære Cloud-serien til HyperX. 
 

Hva du skal gjøre for å være med i konkurransen finner du altså ut på facebook-siden til Spill er sunt og om du ikke har deltatt så hiv deg i rundt og delta da vel.
 


 

Skal hilse fra gjengen og si at det kommer flere spennende konkurranser i tiden fremover og hvor man kan vinne litt av hvert. Så om du ennå ikke har likt siden, så anbefaler de som står bak Spill er sunt.
 

Deltar du i konkurranser?
 


 

#hyperxgaming #hyperx #hyperxfamily #konkurranse #spillersunt #gamer #gaming #game #games #spill #cloudalpha

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top