23. september skjer det…

 

Et av de spillene jeg venter mest på i år er uten tvil oppgraderingen av Diablo II med undertittelen Resurrected. Gud som jeg gleder meg. Daiblo II er jo klassisk så til de grader. Vet ikke hvor mange timer jeg har med det spillet, men det er noen ja. Så når jeg fikk høre at klassikeren skulle bli oppdatert, fikk jeg nærmest tårer i øyekroken. Gjengen hos Blizzard er jo helt fantastiske noe de gang på gang beviser med sine kvalitetsspill. 

 

 

Datoen du først som sist bør sette av er 23. september. Da lanseres nemlig dette fantastiske spillet som når har blitt oppdatert med lekker grafikk og herlige omgivelser samt fete effekter. Spillet skal flyte godt i høy FPS noe som garantert kommer til å glede mange. Vi har mye å se frem til i dette heftige spillåret og Diablo II: Resurrected er et av spillene som kommer til fange manges oppmerksomhet. Spillet slippes til PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, og Nintendo Switch

 

Gleder du deg til dette spillet? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top