Badminton for alle Snåsninger Mandag 21. juni!

 

Den 21. juni kommer undertegnede til Snåsas nye storstue og kjører i gang en aldri så liten badmintonintroduksjon hvor det blir mulighet for å lære, spille og trene badminton. Nå er vi på den tiden av året at badminton virkelig blomstrer i mange bakhager. Badminton er en aktivitet som hele familien kan være med på både i hagen, på campingplassen eller i en hall. For badminton samler familien og hvor alle kan være med å spille. I badminton kan alle i familien f.eks. delta på turneringer. Derfor er badminton familieidretten nummer 1. Det beste med badminton er at den passer alle uansett alder. Om man er ung som gammel så er badminton noe alle kan holde på med som aktivitet eller som en idrett hvor man kan satse.

 

 

Fra kl. 14:30 til ca. 16:30 kommer jeg til Snåsas storstue for å inspirerer med badminton. Alle er velkomne å slå ett slag badminton. I førte omgang har jeg leid 3 baner til dette. På den ene banen vil det bli mulig å spille kamper. Det vil også bli mulighet for å utfordre meg om noen ønsker det. Selvsagt for moro skyld da. Premier har jeg også med meg slik at det vil bli mulighet for å vinne. Alle vil få sjansen her i tillegg til to pokaler som kan vinnes. Så kanskje får vi uoffisielt kåret Snåsamester i badminton på mandag.

 

 

Jeg vil også komme med råd og tips om badminton om hvordan bli bedre i det. Jeg har også med meg racketer som alle kan få låne. Her skal vi ha det moro samtidig som vi er i aktivitet. Min drøm hadde vært om det hadde blitt ett aldri så lite miljø for badminton på Snåsa. Målet er å ta turen innom skoler utover høsten samt kanskje også komme innom flere turer å gi Snåsninger badmintoninspirasjon. Her er det muligheter i alle fall. 

 

Spesiallagde badmintonballer for utebruk – AirShuittle 2.0

 

Håper at så mange som mulig nå har muligheten til å bli med på noe som ikke bare er artig, men som også trener så og si alle muskler i kroppen. Badminton gir masse positive effekter på både kropp som sjel. Dette vil jeg blant annet introdusere for Snåsningene på mandag. 

 

Velkommen til badminton i Snåsahallen hvor alle er velkomne til å slå noen slag. Kanskje stikker du av med en premie også. Sett av mandag 21. juni fra kl. 14:30 til 16:30 for badminton.

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top