Badmintonroboten får kjørt seg!

 

Er det noe som virkelig blomstrer her i Orkanger for tiden så er det badminton. Selv om vi er inne i en krevende pandemi som gir oss utfordringer som perler på en snor, prøver vi i Orkanger Badmintonklubb satse hardt på våre kommende stjerner. Hver uke får våre juniorer kjørt seg på badmintonbanen her i Orkland. Gjennom denne utfordrende perioden har tilveksten av nye unge kommende badmintonspillere vært formidabel. Gjennomsnitt er det mellom 15-20 juniorspillere i sving med sine racketer noe vi trenere og ledere er strålende fornøyd med. Vi har i enkelte perioder hørt om frafall fra diverse idretter grunnet Koronapandemien. 

 

I Orkanger Badmintonklubb har vi åpne armer til alle typer spillere. Om de er på treningen for å kunne spille litt, satse på å bli god eller vil helt i toppen av rankinglistene. Her er det mulig for alle å satse så mye man ønsker ut i fra sine mål og meninger med treningen. Vi trenere og ledere stiller oss til rådighet slik at alle kan få en meningsfylt trening. På sist trening vi hadde, dro vi frem roboten vår. Det beste av alt, badmintonroboten er veldig populær. Roboten kan vi stille inn til å slå badmintonfluer etter alle kunstens regler. Alt fra enkelt til utrolig vanskelig selv for den beste spilleren. Målet for oss er å ta frem roboten når det passer seg inn slik at alle kan få prøve seg. Det var flere forbipasserende som sperret opp øynene for roboten og det liker vi godt.

 

For at Orkanger Badmintonklubb skal kunne klare å være aktiv er vi avhengig av støtte av lokalsamfunnet. Her kommer våre sponsorer inn som et friskt pust deriblant Orkla Sparebank. Uten disse gode støttespillerne har vi ikke kunne bidra så mye til samfunnet som det vi gjør selv i denne pandemien. Det er vi utrolig takknemlig for og vil gjøre hva vi kan for å ha et tilbud til alle som ønsker å slå å spille badminton.

 

Badminton – idretten som samler familien på banen <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg