Dying Light 2 lanseres i dag!

 

Er du klar for å redde verden fra monstre som gjør alt for å få tatt nuven av deg? Det er syv år siden den polske utvikleren Techland kom med Dying Light og fikk rimelig gode kritikker for spillet. Dying Light kan faktisk sammenlignes med Far Cry bortsett fra at verden er infisert med zombier. Uansett, Dying Light 2 lanseres i dag til konsoller og PC. Jeg synes spillet ser spennende ut og ser for meg en del gode videoklipp fra spillet på min TikTok-kanal.

 

 

 

Dying Light 2 har hittil fått greie karakterer fra spillpressen med gjennomsnitt på rundt 7 av 10. Det er ikke ille og kjenner nå at jeg gleder meg til å få tak i spillet. Flere artikler har hentydet at man bør laste ned en oppdatering av spillet på grunn av mase bugs. Innen jeg får tak i spillet så er vel mange av disse bugsene fikset kan jeg tenke meg.

 

Liker du slike spill og skal du skaffe deg Dying Light 2? 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top