Elleville Elfrid Racer fra Rock Pocket Games

 

24. januar er det klart for en helt ny animasjonsfilm fra TV-suksessen Elleville Elfrid som har sin opprinnelse på NRK Super. Det er Frank Mosvold (produsent) sammen med Trond Morten K. Venaasen (manusforfatter) som står bak denne sjarmerende lille jenta med det krøllete håret. Sammen med sine venner finner hun på mange krumspring som fanger våre søte små barn fremfor skjermene. Filmen som om ikke lenge kommer på norske kinoer tar oss med til Soltoppen hvor Elleville Elfrid sammen med Henrik vil lage et spektakulært sirkus. Ethvert sirkus må jo også ha et magisk triks noe som er under planlegging, men når tøffe Johnny flytter inn på Soltoppen endrer alt seg. Elleville Elfrid er en varm og morsom familiefilm full av fart og eventyr, hvor tre barn på sykkeltur oppdager hvor magisk vennskap kan være. Med dette som bakgrunn er det bare å gjøre seg klar til en flott opplevelse på kino fra den 24. januar. 

 

Sammen med kinopremieren til Elleville Elfrid har den norske utvikleren Rock Pocket Games lagd et spill for mobile enheter. Spillet er allerede ute og kan lastes ned for Android og IOS-enheter. Selvsagt måtte jeg prøve spillet noe jeg har angret litt på. Det har blitt noen runder med Elleville Elfrid og Henrik på sykkelen sin. Har hoppet, kjørt snarveier, samlet opp diverse våpen som ligger strødd i gaveesker i løypa pluss unngått hindringer som steiner, kjegler, høner m.m. 

 

Her er litt mer info om spillet som altså nå er ute for nedlastning: 
Du kan velge din favoritt karakter fra filmen. Du kan spille som Elleville Elfrid, Fru Berg eller Johnny. Henrik og Johansen kommer også med i neste oppdatering. Bruk spillets enkle kontrollpanel for å føre Elfrid og vennene hennes gjennom de forskjellige løypene. Dette er moro for hele familien. Det er enkelt og spille, men vanskelig å vinne. Blir du med? Klar, ferdig, GÅ!

 

Spillet inneholder:
– Enkle kontroller
– Velg mellom enkle bane for de minste og en litt mer utfordrende løype for de litt endre.
– Plukk opp or bruk powerups.
– Spill som forskjellige karakterer.
– Fantastisk 3D grafikk

 

I premiumversjonen er en flerspillermodus inkludert, samt flere baner. Mer info om spillet finner du HER

 

Gleder du deg til Elleville Elfrid kommer på kino eller kjenner du noen som gjør det?

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top