Elleville Elfrid Racer fra Rock Pocket Games

 

24. januar er det klart for en helt ny animasjonsfilm fra TV-suksessen Elleville Elfrid som har sin opprinnelse på NRK Super. Det er Frank Mosvold (produsent) sammen med Trond Morten K. Venaasen (manusforfatter) som står bak denne sjarmerende lille jenta med det krøllete håret. Sammen med sine venner finner hun på mange krumspring som fanger våre søte små barn fremfor skjermene. Filmen som om ikke lenge kommer på norske kinoer tar oss med til Soltoppen hvor Elleville Elfrid sammen med Henrik vil lage et spektakulært sirkus. Ethvert sirkus må jo også ha et magisk triks noe som er under planlegging, men når tøffe Johnny flytter inn på Soltoppen endrer alt seg. Elleville Elfrid er en varm og morsom familiefilm full av fart og eventyr, hvor tre barn på sykkeltur oppdager hvor magisk vennskap kan være. Med dette som bakgrunn er det bare å gjøre seg klar til en flott opplevelse på kino fra den 24. januar. 

 

Sammen med kinopremieren til Elleville Elfrid har den norske utvikleren Rock Pocket Games lagd et spill for mobile enheter. Spillet er allerede ute og kan lastes ned for Android og IOS-enheter. Selvsagt måtte jeg prøve spillet noe jeg har angret litt på. Det har blitt noen runder med Elleville Elfrid og Henrik på sykkelen sin. Har hoppet, kjørt snarveier, samlet opp diverse våpen som ligger strødd i gaveesker i løypa pluss unngått hindringer som steiner, kjegler, høner m.m. 

 

Her er litt mer info om spillet som altså nå er ute for nedlastning: 
Du kan velge din favoritt karakter fra filmen. Du kan spille som Elleville Elfrid, Fru Berg eller Johnny. Henrik og Johansen kommer også med i neste oppdatering. Bruk spillets enkle kontrollpanel for å føre Elfrid og vennene hennes gjennom de forskjellige løypene. Dette er moro for hele familien. Det er enkelt og spille, men vanskelig å vinne. Blir du med? Klar, ferdig, GÅ!

 

Spillet inneholder:
– Enkle kontroller
– Velg mellom enkle bane for de minste og en litt mer utfordrende løype for de litt endre.
– Plukk opp or bruk powerups.
– Spill som forskjellige karakterer.
– Fantastisk 3D grafikk

 

I premiumversjonen er en flerspillermodus inkludert, samt flere baner. Mer info om spillet finner du HER

 

Gleder du deg til Elleville Elfrid kommer på kino eller kjenner du noen som gjør det?

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg