Farming Simulator 22 kommer til høsten!

 

Det er mange som venter på ett nytt spill i Faming Simulator-serien deriblant meg. Nå trenger vi ikke å vente så altfor lenge til vi får ett nytt spill i denne meget så populære spillserien. I dag kunne nemlig GIANTS Software lette på sløret hvor de i samme slengen med deres annonsering også serverer oss en aldri så liten teaser fra Farming Simulator 22. Mitt ordtak er alltid…”den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves”. 

 

Etter å ha sett teaseren må jeg si dette ser lovende ut. En skikkelig amerikansk klang var det. Vi kunne også se snø så nå er jeg veldig gira på om vi får en del vi kan gjøre som bonde selv om snøen laver ned. Hva med å ta på seg brøyteoppdrag? Kanskje det har fått plass i spillet. Hente ved er også noe man normalt gjør vintertid så ikke umulig at det blir mer fokus på det. Hva med snøscooter i spillet? Kanskje får vi med det også. Hvem vet? 

 

Farming Simulator 22 skal etter planen lanseres til PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One og Stadia til høsten. Noen spesifikk dato har vi ennå ikke mottatt, men den som lever får se og høre. 

 

Gleder du deg til Farming Simulator 22?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg