Hvem hadde trodd det ville være mulig…

 

I sommerferien har det blitt et par runder med bowling sammen med familien. Bowling er noe jeg liker selv om jeg til tider er utrolig dårlig. Å si at man er stabil i bowling er som å banne i kirken. Selv om stabiliteten uteblir så er det moro og en vet aldri hvordan en runde går. For ikke så altfor lenge siden hadde jeg, dama mi, barna mine pluss en venn til sønnen en runde bowling på Orkland Bowling. I første runde gikk det dårlig, mens min datter gjorde det veldig bra. Hun vant mot oss alle. 

 

Den andre runden gikk det mye bedre for mitt sitt vedkommende. Den ene striken etter den andre ble tatt. Var nesten ikke til å tro det som skjedde på banen. Da runden var over hadde jeg pitrade meg klart å karre til meg 191 poeng. Så mye poeng har jeg aldri hatt i bowling. Med den poengscoren havnet jeg høyt oppe på ukeslisten på bowlingen. Artig var det, men tror nok at det var veldig mye flaks som spilte inn her…

 

Liker du å spille bowling? Hva er din beste poengscore? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top