Ikke til å tro at det er mulig!

 

Som mange av dere vet så er jeg aktiv innenfor badminton her på Orkanger. I et par år nå har jeg vært med i Orkanger Badmintonklubb og storkost meg godt sammen med den flotte gjengen. Selv om man i disse Koronatider ikke har muligheten å trene, så tenker jeg tilbake på mange artige opplevelser i både kamp og trening de årene jeg har vært aktiv i badminton. Å se ballen balansere på nettkanten har jeg opplevd, sett spillere slå ballen perfekt plassert på diverse streker, fantastiske reaksjoner pluss masse andre humoristiske opplevelser.

 

I en tid hvor man har abstinens etter å spille badminton så bruker jeg noen små stunder med å se på badminton fra rundt omkring i verden. Her er et klipp som virkelig får meg til undre over hvordan det er mulig.

 

Enjoy!

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top