Nytt år med håp om et tilnærmet normalt badmintonår!

 

Å drive en badmintonklubb er ikke enkelt i disse tider. Den ene ødeleggende restriksjonen etter den andre drives av en hard pandemi som herjer landet og resten av verden. Siden mars 2020 har vi fått føling med både opp og nedturer. Å holde hodet over vannet er ikke enkelt og spesielt for en idrett som er mer nisjepreget enn for eksempel det fotball, håndball og friidrett er. Økonomisk er det slitsomt spesielt med tanke på ikke å ha nødvendige inntekter spesielt fra turneringer som på en måte er nerven i klubben. Vi hadde et håp da landet mer eller mindre åpnet opp i fjor høst om at vi nå endelig kunne planlegge turneringer, men så kom Omikron.

 

Med Omikron ble det på nytt restriksjoner og anbefalinger på nedskalering av aktiviteter som treninger for voksne. Så da var vi på en måte tilbake til scratch…igjen. På sikt gir dette oss enda mindre spillerom spesielt for å opprettholde aktivitetsnivået klubben har i forhold til treninger. Vi må snu på hver en krone, vi må kjempe for de kronene vi får inn samt gi mye fra oss selv. Dette tar på og hvor vi som ildsjeler jobber intenst for klubbens ve og vel.

 

 

Derfor er vi utrolig takknemlige for at vi har aktive sponsorer som er med på å dra litt av den økonomiske byrden fra våre skuldre. Uten sponsorene våre Orkla Sparebank, Stena Recycling, Orkland Energi og Wingborg Sport så hadde vi ikke vært i nærheten av der vi er i dag hvor aktivitetsnivået opprettholdes så godt det lar seg gjøre. Jeg skjønner godt medlemmene som ivrer etter å spille badminton igjen etter en stund pause nå. Jeg skjønner godt at turneringer er savnet, spesielt det å kunne arrangere selv. Jeg skjønner godt at vi nå må innfinne oss i en tid hvor vi må kjempe om å kunne overleve.

 

Det unike med oss i Orkanger Badmintonklubb er at vi ikke gir oss. Vi kjemper og gir av oss til glede for de som finner badminton som sin aktivitet. Vi er her for de som gjerne vil være med å skape badmintonglede, kjenne pulsen øke etter hvert eneste slag og hvor godt kroppen har av alle de varierte bevegelsene badminton gir. Badminton skaper god helse, samhold og trivsel for både ung som gammel. Mestringsfølelsen er stor og gir oss gnist til å fortsette med denne positive aktiviteten. Badminton er en idrett som samler oss om det er i en hall, i gaten eller i hagen på sommers tid. Badminton er en idrett som passer godt om du er ung eller gammel. Du beveger så og si alle muskler og ledd med å spille badminton. I tillegg til at god koordinasjon og hjernetrim. Jeg sammenligner badminton med å spill sjakk. Du må tenke flere trekk i forveien spesielt om målet er å spille ut personen som befinner seg på den andre siden av nettet. Badminton er også verdens kjappeste idrett hvor en smash er målt i over 500 km/t. Da kan du tenke deg hvilke reaksjoner som skal til for å fange en ball som kommer i full fart mot deg.

 

 

Nå er i altså noen dager inn i 2022. Nå håper jeg inderlig at koronapandemien sakte men sikkert dør ut og at restriksjoner og anbefalinger forsvinner. Vi er avhengig å kunne arrangere turneringer her i Orkanger Badmintonklubb for å opprettholde aktivitetsnivået vårt for Orkland og regionen i rundt. Orkla Cup’en i badminton er kjent for de fleste spillere i Norge og som tiltrekker spillere fra alle landets hjørner. Målet er å arrangere to turneringer i året med Orkla Cup’en som den største og mest kjente. Da vil vi igjen sette Orkland på badmintonkartet her i Norge.

 

Med det vil jeg takke sponsorene våre for støtten i 2021 og håper de er med oss videre slik at badminton fortsatt kan bestå som et godt alternativ til aktivitet her i Orkland.

 

Godt nytt år fra alle oss i Orkanger Badmintonklubb.

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top