Pokémon byttekort: Sun & Moon – Unbroken Bonds Expansion tilgjengelige nå

 

Da jeg var liten (og det er en god del år siden) var byttekort i forskjellige varianter veldig populære. Spesielt fotballkort var veldig populære og hvor jeg selv hadde samlemani. Alt i fra ukepenger til penger jeg tjente på småjobber ble brukt på samlekort av forskjellige typer. Vi hadde det veldig moro og kjempet “kamper” med kortene samt byttet om vi hadde flere av samme kort. Nå i dag er det fortsatt populært med forskjellige typer kort og en av samleseriene som fortsatt holder koken er byttekort fra Pokémon-universet. 

 

Nå er nye byttekort fra Pokémon:  Sun & Moon – Unbroken Bonds Expansion tilgjengelige og som kan samles på. Kortene er tilgjengelige i boosterpakker, temadekk og spesielle samlinger. Sun & Moon-Unbroken Bonds fremhever kraften i å samarbeide ved å legge til syv nye TAG TEAM Pokémon-GX-kort. Disse har Pokémon-kampteam som Lucario & Melmetal-GX, Marshadow & Machamp-GX, Reshiram & Charizard-GX, Gardevoir & Sylveon-GX med flere. 

 

 

Utvidelsen inkluderer:
• Syv nye TAG TEAM Pokémon-GX
• Syv Pokémon-GX
• Mer enn 25 Trainer-kort og et nytt spesielt energikort

 

Sun & Moon-Unbroken Bond-utvidelsen støttes i Pokémon TCG Card Dex-appen, som gir en enkel måte å digitalisere på og oppdage kort fra Pokémon TCG: Sun & Moon Serien. Med andre ord, det er mer spennende å samle på.

 

 

Ønsker du mer info om Pokémon TCG så klikk deg inn på nettsiden til kortsamlingen

 

Samler du på slike kort og hva samler du på?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg