Superpopulært arrangement på Elkjøp Stormarked Amfi Steinkjer!

 

Nå skjønner jeg hvorfor jeg elsker å arrangere spillaktiviteter rundt omkring Norges land. Det å se gleden til de som deltar er noe av det beste som finnes. Lørdag 7. desember var det yrende liv og stor stemning på Elkjøp Stormarked Amfi Steinkjer. For dagen hadde Spill er sunt og Elkjøp benket seg til midt i spillavdelingen med konsoller og et bord med fete premier. Alt var lagt til rette for et heidundrende opplegg med blant annet FIFA 20 og Mario Kart 8 Deluxe. Her kunne alle som ville delta i konkurranser slå seg skikkelig løs. På forhånd var det reklamert i mange kanaler for opplegget og dette visste seg å være smart. For allerede før arrangementet skulle starte var det møtt opp mange som ville delta.

 

 

Timene gikk og det ble spilt masse kamper i FIFA 20. Kunder som var innom ble fort stående å se på det som foregikk. Spenningen var stor mellom deltakerne hvor den ene kampen etter den andre ble spilt. Da vi nærmet oss tre tiden ble semifinalene og finalene spilt. Gjett om stemningen på Elkjøp da var stor. Etter FIFA 20-konkurransen var det Mario Kart 8 Deluxe som fikk kjørt seg. Påmeldingen var stor og det ble kjørt en middel vanskelig bane og hvor de fire beste tidene ble premiert. Denne konkurransen samlet både ung som gammel og hvor de yngste virkelig bet godt fra seg. Har alltid sagt at Nintendo har en mesterlig måte å samle alle aldersgrupper om man er ung eller gammel. Denne egenskapen er helt unik. Nintendo Switch er ingen unntak og samler alle fremfor skjermen med sine spill. Derfor er det også en fryd å arrangere spillkonkurranser på Nintendo Switch hvor det denne gangen var Mario Kart 8 Deluxe som fikk kjørt seg.

 

 

Fra rundt 12-tiden og frem til 16-tiden var stemningen stor og premiene føk ut til nye glade vinnere. Til og med hadde vi noen trøstepremier som ble delt ut samt en meget eksklusiv kalendergave. Det ble delt ut premier for flere tusen kroner. Vinneren av blant annet FIFA 20 kunne innkassere en Xbox One S sponset av Elkjøp. Andrepremien var det legendariske og trådløse gamingheadsetet HyperX Cloud Flight. Deretter ble det diverse premier fra blant annet Bungie som hadde sendt oss meget så eksklusive premier fra deres spill Destiny 2 med fokus på Shadowkeep. Alt i alt var premiepotten formidabel og hvor mange av premiene hadde stor affeksjonsverdi.

 

 

Førstepremien i Mario Kart 8 Deluxe-konkurransen var blant annet en kode til Overwatch Legendary Edition til Nintendo Switch og sist men ikke minst et HyperX Cloud Alpha S gamingheadset. Andreplasspremien var blant annet premier fra blant annet Bungie og Destiny 2: Shadowkeep. I denne konkurransen samlet det seg en del meget unge spillere og her fikk vi delt ut en del trøstepremier. Disse trøstepremiene bestod av dukker Elleville Elfrid med fokus på kinofilmen som har premiere på norske kinoer 24. januar.

 

 

Her er noen vinnere fra FIFA 20-konkurransen: 

 1. plass Benjamin Sundblost
 2. plass Tor Erik Rapp
 3. plass Mohammad Reza Pashtouei
 4. plass Sigurd M. Klefstad

Her er det fire beste fra Mario Kart 8 Deluxe-konkurransen:

 1. plass Tom Adrian Vangstad
 2. plass Kevin Trana
 3. plass Esenke T. Asmelash
 4. plass Kristian Ramberg

 

Er veldig takknemlig for at Elkjøp gir meg muligheten til å arrangere spillkonkurranser og stiller butikken til rådighet. For meg betyr det å kunne dra rundt å arrangere konkurranser, kjøre foredraget Spill er sunt samt å dele det glade budskapet om spill for alle aldre. Bare det å se gleden til de som mottar premier er helt fantastisk. Å kunne hjelpe foreldre, barn og unge med gaming er noe av det beste som finnes. Til neste år er håpet å kunne fortsette dette. Holde foredrag, arrangere gamingrelaterte opplegg og sist men ikke minst dele at Spill er sunt innenfor gode rammer. Jeg og Elkjøp Stormarked Amfi Steinkjer har flere spennende planer for 2020. Hold øynene åpne. Plutselig annonseres et arrangement nær deg. Uansett, vi i Spill er sunt og Elkjøp gleder oss stort til 2020. Dette skal bli så gøy!

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg