Wingborg Sport – Badmintonutstyr i verdensklasse!

 

Mine venner Erik Winger og Jan Aage Nyborg har startet helt sin egen bedrift og har blitt forhandler av Yonex og Kawasaki Sports badmintonutstyr for Midt-Norge. Begge disse to har drevet Orkanger Badmintonklubb med stødig hånd de siste årene og bygd opp en klubb som virkelig viser muskler både i området og i Norge som helhet. I år har vi arrangert to store turneringer, våre utøver bemerker seg godt innen badminton og klatrer godt på rankingen her til lands. Dette er veldig imponerende og for meg som “nykommer” i klubben så er det ekstra moro og se utviklingen til klubben og hvordan den stadig tar steg mot riktig retning når det kommer til rekruttering av nye medlemmer. Det spirer og gror i Orkanger Badmintonklubb!

 

 

Gjennom Yonex og Kawasaki Sports har altså Wingborg Sport dukket opp og hvor alle som vil investere i badmintonutstyr kan henvende seg til. Begge disse merkene er store og meget kjente i badmintonsammenheng. Kvaliteten i dette utstyret er i toppen av hva man kan forvente og derfor er det også nå ekstra moro at Erik og Jan Aage nå satser sprekt på Wingborg Sport. I området her er det mange klubber som trenger utstyr og som nå kan kontakte og se om man kan få til noen meget gunstige avtaler med kjøp av badmintonutstyr.

 

 

Om du vil vite mer om Wingborg Sport så er det bare å gå inn på facebooksiden til forhandleren. Det jobbes også med en egen nettside til Wingborg Sport og som blir publisert ved en senere anledning. Her gjelder det å følge med på det som skjer. 

 

Har du hørt om merkene Yonex og Kawasaki Sport?

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg