Wingborg Sport – Badmintonutstyr i verdensklasse!

 

Mine venner Erik Winger og Jan Aage Nyborg har startet helt sin egen bedrift og har blitt forhandler av Yonex og Kawasaki Sports badmintonutstyr for Midt-Norge. Begge disse to har drevet Orkanger Badmintonklubb med stødig hånd de siste årene og bygd opp en klubb som virkelig viser muskler både i området og i Norge som helhet. I år har vi arrangert to store turneringer, våre utøver bemerker seg godt innen badminton og klatrer godt på rankingen her til lands. Dette er veldig imponerende og for meg som “nykommer” i klubben så er det ekstra moro og se utviklingen til klubben og hvordan den stadig tar steg mot riktig retning når det kommer til rekruttering av nye medlemmer. Det spirer og gror i Orkanger Badmintonklubb!

 

 

Gjennom Yonex og Kawasaki Sports har altså Wingborg Sport dukket opp og hvor alle som vil investere i badmintonutstyr kan henvende seg til. Begge disse merkene er store og meget kjente i badmintonsammenheng. Kvaliteten i dette utstyret er i toppen av hva man kan forvente og derfor er det også nå ekstra moro at Erik og Jan Aage nå satser sprekt på Wingborg Sport. I området her er det mange klubber som trenger utstyr og som nå kan kontakte og se om man kan få til noen meget gunstige avtaler med kjøp av badmintonutstyr.

 

 

Om du vil vite mer om Wingborg Sport så er det bare å gå inn på facebooksiden til forhandleren. Det jobbes også med en egen nettside til Wingborg Sport og som blir publisert ved en senere anledning. Her gjelder det å følge med på det som skjer. 

 

Har du hørt om merkene Yonex og Kawasaki Sport?

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top