Pirajaene slafset godt!

Er det en fisk jeg helst ikke vil møte i real life så er det nok piraja. Selv om det sies at fisken ikke er farlig om du skulle være uheldig å komme i kontakt med den, så tror jeg nok jeg hadde fått bra panikk om jeg befant meg i elv eller sjø med en skokk med pirajaer svømmende rundt meg. Har jo også sett flere filmer om hvordan disse glupske fiskene tar til seg føde på en blodig og kjapp måte. Den siste filmen var Piranha og der var det mange badegjester som fikk smake pirajaenes vrede.

TV2nyhetene kunne jeg lese om et angrep av pirajaer på over 100 badegjester og hvor en horde av fisker begynte å spise av de som badet. Flere ble skadet. Tror ikke at denne saken gjør forholdet mitt noe bedre til denne blodige fisken. Heldigvis finnes det lite med pirajaer her på Snåsa, takk og pris for det.  

Her et klipp fra filmen Piranha…

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top