Maten blir enda dyrere!

Om ikke maten er kostbar nok fra før, så går det nå rykter om at matvareprisene blir enda høyere når regjeringen legger frem det nye statbudsjettet kommende torsdag. Årsaken er at regjeringen vil sette opp momsen nok en gang fra 14 prosent til 15 prosent. Selv om dette kanskje ikke betyr så enormt mye i en enkel handel, så i det lang løp blir det penger ut av det.

Vår egen statminister sa det slik at Norge må være forsiktig og ikke bruke for mye og sørge for at rentene holdes lave og at arbeidsplassene bevares. Vi skal selvsagt være forsiktige med å bruke penger, men hvem er det som blir nødt til å bruke mer penger, jo det er oss som lever fordi matvareprisene m.m. blir høyere. Norge bruker ikke penger på at maten blir dyrere, men får heller inn mer penger til statskassen fordi de øker avgiftene. I tillegg kunne vår elskverdige statsminister love oss et strammere budsjett og det skal ikke forundre meg at både veiavgiftene, avgifter på tobakk, godteri, alkohol m.m. også blir høyere i tillegg til mye annet som må økes for at vi skal betale inn enda mer til statskassa som flommer over av oljepenger.

Regjeringen gjemmer seg nok bak krisen i Europa om at vi må være mer forsiktig med pengebruken og jeg er i grunnen litt enig der for een nedgangstid vil også påføres oss i Norge større problemer. Ikke bruke så mye oljepenger i disse tider er smart, men det å påføre befolkningen i landet flere utgifter enn de som finnes er nå litt drøyt da.

Hva mener du om statens Norge sitt styre og stell og synes du staten er litt for flinke til å heve avgifter og skatter bare for å håve inn flere penger til en allerede overfull statskasse?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Maten blir enda dyrere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top