Jeg er pokkers så imponert!

Enkelte ganger trenger det ikke å være rare greiene for å imponere meg, mens andre ganger må det litt ekstra spice for å slå fletta av meg. Det er et spill jeg har fulgt med lenge nå, helt siden det ble annonsert og det er spillet Tom Clancy’s The Division. Jeg la fort merke til den herlige detaljegraden i spillet og måten omgivelsene fanget meg. Jeg har flere ganger kløpet meg i hånden for å se om jeg har drømt eller ikke. Flere ganger har jeg for meg selv høyt utropt “WOW” og latt øynene gli bortover skjermen mens hjertet stadig har slått hardere og hardere. Er det mulig? Jepp, i aller høyeste grad. 

Med Ubisofts grafikkmotor Snowdrop, så klarer de å lage en verden som ser så fotorealistisk at man nesten ikke kan få sagt det. Alt er så innmari flott lagd og ikke til å tro. Spillet Tom Clancy’s The Division beviser at spillene stadig blir mer og mer realistiske og at man snart ikke ser forekjellen på virkelighet og spill. 

Hva synes du? Ser ikke dette bra ut? Tom Clancy’s The Division kommer ut til neste år og da til PC (som jeg gleder meg til), PS4 og Xbox One. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg