Gotham is Mine

Selv om spillet igjen har blitt utsatt, så kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg sykt til Batman: Arkham Knight. I dag kunne vi lese at spillet ikke dukker opp i fysisk form i spillbutikker, men må lastes ned. Selv synes jeg det er helt greit. For om du hadde tatt deg en tur, så ville du ha sett på hundrevis av gamle spill stående rundt omkring i hyller i huset. 

Hvorfor gleder jeg meg til Batman Arkham Knight? For det første ser det ut til at utvikleren Rocksteady har brukt masse resurser på å få til et spill med stor dybde, masse action og herlige detaljer. For det andre digger jeg Marvel-universet og for det tredje, så er grafikken til å bli sykt bra. Tidligere Batman-spill har vært i toppklasse. Selv om spillet har blitt utsatt, så er det ikke annet enn å si følgende “den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.”

Gleder du deg til dette spillet? 

#warnerbrosinteractive #batman #batmanarkhamknight #pcgame #pcgames #pcgaming #pcgamer #ilovegaming #gaming #gamer #spill #pcspill #batman #rocksteady #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Gotham is Mine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top