Gotham is Mine

Selv om spillet igjen har blitt utsatt, så kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg sykt til Batman: Arkham Knight. I dag kunne vi lese at spillet ikke dukker opp i fysisk form i spillbutikker, men må lastes ned. Selv synes jeg det er helt greit. For om du hadde tatt deg en tur, så ville du ha sett på hundrevis av gamle spill stående rundt omkring i hyller i huset. 

Hvorfor gleder jeg meg til Batman Arkham Knight? For det første ser det ut til at utvikleren Rocksteady har brukt masse resurser på å få til et spill med stor dybde, masse action og herlige detaljer. For det andre digger jeg Marvel-universet og for det tredje, så er grafikken til å bli sykt bra. Tidligere Batman-spill har vært i toppklasse. Selv om spillet har blitt utsatt, så er det ikke annet enn å si følgende “den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.”

Gleder du deg til dette spillet? 

#warnerbrosinteractive #batman #batmanarkhamknight #pcgame #pcgames #pcgaming #pcgamer #ilovegaming #gaming #gamer #spill #pcspill #batman #rocksteady #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg