Til Snåsa for å skape badmintonglede!

 

Den 3. september er det igjen klart for at Orkanger Badmintonklubb tar turen til den nye flerbrukshallen på Snåsa for å skape en ny runde badmintonglede. Det er en stund siden sist hvor det har vært sommerferie for de fleste og hvor det forhåpentligvis har blitt spilt litt badminton utomhus. Badminton er en idrett hvor alle kan bli med på. Den treffer alle uansett alder. Noen ønsker å trene for å bli god, noen vil komme seg litt i aktivitet og andre er med bare for moro skyld. Dette gjør idretten veldig allsidig. Visste du blant annet at badminton er den raskeste racketidretten i verden? Det er målt slag med utgangseffekt på over 300 km/t så da kan du tenke deg hvilke reaksjoner som skal til for å fange opp en real smash. Undertegnede klarer nok ikke å komme opp i den farten, men en god smash sørger for at du du må inneha gode reaksjoner om du skal klare å plukke den opp.

 

I tillegg er badminton nesten som å spille sjakk. En må hele tiden tenke flere trekk i forveien. Det vil si, badminton er taktisk idrett til gangs om man vil konkurrere mot hverandre. Etter at den nye flerbrukshallen har blitt åpnet på Snåsa har det nå blitt meget gode muligheter for å slå noen slag badminton innomhus. Hele syv baner er klare for badmintonspilling. Er ikke det herlig så vet ikke jeg. Om du er med i f.eks. volleyball, er badminton er kjempefin krossidrett. Det samme om du spiller aktivt fotball. Badminton kan kombineres med mange idretter nettopp på bakgrunn av både bevegelser, taktikk og koordinasjon. Derfor anbefales badminton både til ung som gammel. En trener hjernen godt med å slå noen slag badminton i tillegg til at man beveger så og si alle muskler i kroppen.

 

 

Så da er det bare å gjøre seg klar til en ny runde badminton den 3. september i flerbrukshallen på Snåsa. Tidspunktet er satt til kl. 18:30 og vil vare frem til ca. 20:00. Årsak til tiden er at undertegnede jobber frem til kl. 14:00 og hvor det tar ca. tre timer og kjøre til Snåsa. Da må tidspunktet bli som det blir. På siste badmintontrening møtte 9 deltakere noe som jeg synes er meget bra. Flere knekte badmintonkoden under treningen og det er moro å vite. Nå blir det altså mulighet for mer badminton på Snåsa og hvor altså Orkanger Badmintonklubb tar turen oppover til Snåsa. Vi gleder oss og nå håper vi at du også gjør det.

 

Sted: Flerbrukshallen ved Snåsa Skole
Tid: 18:30 – 20:00

 

Velkommen til badmintonglede i flerbrukshallen i Snåsa <3 

 

 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top