Velkommen til storstilt åpning av Snåsa Flerbrukshall!

 

Endelig går samfunnet mot å være mer normalt etter Covid-19’s inntog med nedstenginger og avlysninger i fleng. Endelig er det muligheter for å kunne være med på arrangementer i forskjellige former. Godt å kunne leve tilnærmet slik vi gjorde før epidemien slo til. Det er så godt det. Selv om vi ikke skal glemme at Covid-19 fortsatt er ute blant folk og at vi fort kan få delvis lokale nedstengninger så får glede oss over det vi nå kan få oppleve av et mer åpent samfunn. 

 

Tidligere i år ble nemlig Snåsa Flerbrukshall ferdig etter mange, mange års planlegging. Husker godt diskusjonen om en hall kom på trappene i 1987, men alt gikk opp i røyk. Inntil det for ikke så altfor lenge siden ble bestemt at Snåsa skulle få sin første hall. Så i dag kan Snåsningene glede seg over en hall i verdensklasse. Denne hallen kommer som et friskt pust for Snåsningene som nå kan holde på med andre aktiviteter enn bare de som utføres ute. For meg betyr det mye nå at Snåsningene har fått sin egen hall. For det første har jeg selv drømt om en hall spesielt de årene jeg bodde på Snåsa. Nå er altså hallen en realitet og alle kan glede seg over den selv for en som har emigrert til Orkanger.

 

 

I sammenhengen med at Snåsningen har fått seg en flott flerbrukshall, kjører Snåsa Idrettslag i gang en storstilt idrettsfest. Dette vil foregå over tre uker, det vil si fra 30. oktober til og med 21. november. Her vil det bli lagt opp til masse aktiviteter og hvor alle er velkomne. Med dette har jeg også sammen med Snåsa Badminton fått plass. Den 7. november fra kl. 17:00 til 19:30 kjøre i gang en skikkelig introduksjon av badminton for Snåsningene. Her vil det bli mulighet for å vinne flotte premier, spille og lære badminton samt se hvorfor badminton er en flott aktivitet for hele familien. Her vil i Snåsa Badminton sørge for å skape skikkelig badmintonglede til alle de som kommer.

 

Her er noe av det som skal skje under idrettsfesten:
– Camp Øverbygg
– Serieavslutning A-laget fotball senior
– Åpning av “nytt” klubbhus i Viosen
– Fylkesturnering minivolleyball
– Bjørn Brattberg Minnecup “Inne-edition”
– Terjeløp og kåring av Snåsas raskeste på 40 meter innendørs
– Snåsatur “Ekstra-edition”
– Orientering
– Gymlek og Allidrett
– Åpent basseng
– Bumperball
– Introduksjon badminton

 

Med andre ord, her vil det bli litt av hvert for både ung som gammel. Selv gleder jeg meg sykt over å få denne muligheten til å presentere badminton under denne begivenheten. Mitt mål er å skape grunnlag for en badmintonklubb hvor det faktisk er et godt grunnlag for det på Snåsa. For under våre treninger tidligere i år har det vært opp til 16 deltakere noe som tilsier at det er gode muligheter for badminton på Snåsa. Selv vil jeg være behjelpelig i tiden fremover, men skal også prøve å få inn andre som kan være med å hjelpe Snåsningene i gang badminton. 

 

7. november kl. 17:00 – 19:30 er vi i hallen for å skape badmintonglede, dele ut premier og bevise ovenfor Snåsningene at badminton er noe alle kan være med på å glede seg over. 

Med dette håper jeg og Snåsa Idrettslag på at hele Snåsa kommer og opplever masse idrettsglede under disse dagene fra 30. oktober og frem til 21. november! 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top