Vil du vite mer om det kommende The Settlers?

 

Omsider fått landet etter oppvåkningen på at The Settlers ikke var død. Som lyn i fra klar himmel ble vi presentert for en helt ny video som visste at spillet lever i beste velgående. The Settlers har faktisk vært under stille utvikling en stund. For det var først i 2018 at vi for første gang fikk vite at et nytt The Settlers var på tur. Plutselig ble det helt stille og helt frem til for et par dager siden har vi verken hørt eller sett noe som helst til spillet.

 

 

Derfor var gleden ytterst stor da en ny video ble presentert. Da fikk vi også vite at det vil bli en lukket betatest 20. – 24. januar pluss at spillet vil bli lansert den 17. mars. I dag fikk vite enda litt mer i en helt ny videopresentasjon av spillet. For å si det sånn, jeg gleder meg bare mer og mer til spillet som i flere tiår har bergtatt meg med sitt herlige strategiske spill. Om du ser denne videopresentasjonen vil du fange opp ting som hittil ikke har blitt sagt noe om. Venter du spent på spillet, vil denne videoen kanskje ikke gjøre ventetiden mindre. For her har vi virkelig når å se frem til og gud som jeg gleder meg. 

 

 

Dette skal bli så hinsides bra og er spent på hva gjengen i Ubisoft har klart å få til med det kommende The Settlers. 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top