HyperX Alpha Cloud annonsert

HyperX hviler ikke på laurbærene og pøser på med nye produkter for oss gamere. Nylig annonserte HyperX er helt nytt headset og som har fått navnet Alpha Cloud. Om du ser nærmere på Alpha Cloud ligner det så absolutt på sine forfedre Cloud og Cloud II i design. Det er et design som funker veldig godt og som jeg selv har vært fornøyd med. 
 

Cloud Alpha skal i følge HyperX være det aller første i sitt slag med dual kammer-teknologi som separerer bassen fra diskanten og middeltonen. Dette skal sørge for en fin dynamisk lyd om du skal spille spill, se film eller høre på musikk. Som om det ikke er nok så har de beholdt det de ble kjent for med Cloud og Cloud II.
 

Her er litt mer info om Alpha Cloud:
* 50mm drivers
* Dual kammer-teknologi
* Samme innmat i øreklokkene som HyperX er kjent for fra Cloud-serien sin.
* Inneholder avtakbare kabler med in-line audio kontroller for konsollspillere og hvor man kan justere volumet og mute mikrofonen. Kompatibel med bruk av PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One S, Mac, Mobile, Nintendo Switch, og VR-systemer med 3.5mm jacks.

 

I løpet av året lanseres dette nye gamingheadsetet fra HyperX og det er ikke annet enn å glede seg. 
 

Hvor mange av dere bruker HyperX gamingprodukter? Synes du dette virker spennende? 
 

#hyperx #hyperxgaming #alphacloud #gamingheadset #spill #gaming #gamer #game #games

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits