ROCCAT lanserer Kova AIMO gamingmus for det populære ecosystem

 

Roccat er gamingutstyrsmerke som jeg kjenner meget godt og har opp igjennom årene fått brukt en del av deres produkter. Spesielt deres gamingheadsets, tastaturer og sist men ikke minst muser har jeg hatt gleden av å spille med. Produktene holder høy kvalitet og god brukerfunksjonalitet noe som og som kan tilpasses hver enkelt spiller. 

 

Kova AIMO, Roccats mest allsidige gamingmus er nå tilgjengelig. Med et design som er optimalisert for både venstre- og høyrehånds-spillere, er det eksepsjonelt tilpasningsdyktig. Formen sørger også for at hånden blir ligger behagelig. 

 

 

Roccat Kove AIMO har hurtigbryterknapper som er plassert på hver side av hovedknappene som sørger for at du raskt og enkelt har full kontroll selv under kampens hete. Sammen med Titan hjulet og ekstra sideknapper, byr Kova AIMO på hele 20 mulige funksjoner noe som gjør den perfekt til alle slags typer spill.

 

Den representerer det nyeste tillegget til AIMO-familien og har 16,8 millioner farger. Dens funksjonalitet øker ut fra antall kompatible enheter som kan tilkobles og presenterer stilig lyskombinasjoner uten direkte behov for konfigurasjon. Med Kova AIMO er belysningen vist på det robuste Titanhjulet og selvsagt logoen.

 

 

Så da er det bare å anbefale å ta deg en tur innom der du kjøper gamingutstyr og se om du kan få slått kloa i Roccat Kova AIMO. 

 

Les mer om dette på Roccat sin nettside

 

Hvilket gamingmerke spiller du for det meste med? Har du noen gang spilt med Roccat sine produkter? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg