ROCCAT lanserer Kova AIMO gamingmus for det populære ecosystem

 

Roccat er gamingutstyrsmerke som jeg kjenner meget godt og har opp igjennom årene fått brukt en del av deres produkter. Spesielt deres gamingheadsets, tastaturer og sist men ikke minst muser har jeg hatt gleden av å spille med. Produktene holder høy kvalitet og god brukerfunksjonalitet noe som og som kan tilpasses hver enkelt spiller. 

 

Kova AIMO, Roccats mest allsidige gamingmus er nå tilgjengelig. Med et design som er optimalisert for både venstre- og høyrehånds-spillere, er det eksepsjonelt tilpasningsdyktig. Formen sørger også for at hånden blir ligger behagelig. 

 

 

Roccat Kove AIMO har hurtigbryterknapper som er plassert på hver side av hovedknappene som sørger for at du raskt og enkelt har full kontroll selv under kampens hete. Sammen med Titan hjulet og ekstra sideknapper, byr Kova AIMO på hele 20 mulige funksjoner noe som gjør den perfekt til alle slags typer spill.

 

Den representerer det nyeste tillegget til AIMO-familien og har 16,8 millioner farger. Dens funksjonalitet øker ut fra antall kompatible enheter som kan tilkobles og presenterer stilig lyskombinasjoner uten direkte behov for konfigurasjon. Med Kova AIMO er belysningen vist på det robuste Titanhjulet og selvsagt logoen.

 

 

Så da er det bare å anbefale å ta deg en tur innom der du kjøper gamingutstyr og se om du kan få slått kloa i Roccat Kova AIMO. 

 

Les mer om dette på Roccat sin nettside

 

Hvilket gamingmerke spiller du for det meste med? Har du noen gang spilt med Roccat sine produkter? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top